Menu Sluiten

Mijn visie

We hebben onze vaste gewoontes, we zijn gewend om zaken op onze eigen manier aan te pakken, of we vinden dat we verwachtingen moeten kunnen waarmaken. Maar soms wordt het ons allemaal teveel. Het zijn vaak dezelfde belemmeringen waar we steeds tegenaan lopen, dezelfde gedragspatronen die ons veel energie kosten.

Of we willen een volgende stap doen in ons werk, maar weten niet goed welke, of hoe dat voor te bereiden.

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens in staat is verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf en zijn/haar problemen kan oplossen. Ik ga uit van de kracht die ieder mens van zichzelf heeft.

Ik ben me steeds meer gaan bezighouden met de menselijke kant in processen en organisaties. Mooie dingen komen vaak tot stand door de passie en energie van slechts enkele mensen.

Ik heb ervaren dat mensen die ergens in vastzitten vaak niet zoveel nodig hebben om zelf in beweging te komen. Ik ben me daardoor steeds meer gaan bezighouden met het begeleiden van individuen.

Ik begeleid om jouw keuzes meer bewust te maken en deze in praktijk te brengen.
Uitgangspunten van waaruit ik werk zijn o.a. respect, vertrouwen, pragmatisme en transparantie.

 

Quotes van cliënten

“Confronterend met respect”

“Ik wil graag mijn bewondering uitspreken over jouw begeleiding van het ‘incident’ tussen N.  en F.  gisteren. Met name de ruimte die je gaf tijdens de opbouw van de wrijving, je analyse, het respectvol benoemen, en de zachte dwingeloze sturing naar beiden – ik heb elke stap met ingehouden adem gevolgd ….”

“Je had snel door waar de blokkade zat; toen ik nog ….”

“Dank voor het luisteren, ook tussen de regels door, en het spiegelen; efficiënt en effectief’”